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UNITED STATES GENERAL ACCOUNTING OFF]CE &J
WASHINGTON, D.C. 20548 @L@&S

j OFFICE OF GENEZRAL COUNSEL : o - . .,!

B-203203 .No'vember‘ 20, 1981

Mr. James H. Holt, President ' ‘ ) \,
American Federal Government Employees T g 1
Inter Departmental - Local 1953 4 S
Post Office Box 6207 ‘ : . i
March Air Force Base, Callfornia 92518 ’

Dear Mr. Holt: < U.S. e 45’257\,&3:

This is in reépo se to your recent letter asking whether the Air Force

is correctly interprefing a subsection of Public Law 96-431, October 1,
1980, 94 Stat. 1850.A This Public Law amended section 6323(a) of title 5, W

( United States Code, which relates to military leave for Federal employees.

Your specific question concerns the effective date of the new carryover
provision for military leave under Public Law 96-431X This law added the
following sentence at the end of 5 U.S.C. § 6323(a) :X

"k % % Leave under this subsection accrues for
an employee or individual at the rate of 15 days per
fiscal year and, to the extent that it 1s not used -
in a fiscal year, accumulates for use in the succeeding
fiscal year until it totals 15 days at the beginning of
a fiscal year."

Your interpretation is that any military leave earned but unused in fiscal year
1980 may be carried over into fiscal year 1981. The Air Force's position is
that the carryover provision does not apply for unused 1980 leave but only to
unused leave in fiscal year 1981 and thereafter.

] Your question was answered in B~ 203203‘¥ﬁovember 2 1981, and the answer
is that "the first. time an employee may carry over unused military leave is
from fiscal year 1981 to fiscal year 1982." This 1s explained on page 2 of-
B—203203i(November 2, 1981 (copy enclosed) :
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We trust that this 1nformation is responsive to your inquiry.
Sincerely yours,

Higdn J. Mondma

- Edwin J. Monsma :
g ' Assistant General Counsel:
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